strike 2

Alta mostra de jurnalism indoielnic:




















Sursa: BZI

Pai ce fel de accident pe europeana e asta, daca el s-a produs intre o masina si un utilaj aflat pe camp? Logica unora ma depaseste.

Rock-a-bye Baby

Nah, asta e varianta soft.

Zilele trecute, stand cu sotioara si gandindu-ne ca in curand vom fi 3, evident ca faceam misto pe diverse teme. Una dintre ele: somnul bebelusului. Evident ca ne-a venit amandurora in minte GO THE F**K TO SLEEP!

no skateboarding

Haz de necaz




















Sursa foto (aia originala, prostia aia din partea de jos am adaugat-o eu in Gimp): Yahoo News - Hurricane Sandy Photos

buna dimineata (62)

Duminica dimineata, ca ieri si azi... toamna in toata regula.

7:47
1/40s - F5.6 - ISO100 - 55mm

la multi ani, Mitica!

Cu oarecare intarziere, la multi ani celor care s-au aniversat vineri si sambata, de Sf. Dumitru.

Si o dedicatie:

vine iarna, sa-mi iau snowmobil?

CNADNR a facut publice niste harti care arata ce drumuri ar putea fi inchise iarna asta din cauza zapezii.

Asta ar fi cea care prezinta situatia pentru toata Romanica:
















Pai...cam toate drumurile apar acolo, nu? Pe unde mama dracu' mai circulam si noi?

Wow, Steaua-Molde 2-0 la pauza

Am terminat de vazut ultimul episod din sezonul 3 din Seinfeld, asa ca am mutat pe ProTV. Stiam ca e meci. Care nu ma interesa pe persoana fizica care este. Da' am zis sa mearga ceva pe fundal cat verific blogroll-ul. Sonorul e dat la 2, sa nu fie multa galagie. Sotioara a adormit langa mine, motanul s-a culcusit si el langa ea si trage la aghioase.

foamea e mare, prostia si mai si

Vazusem acum cateva zile prin oras niste fituici lipite pe stalpi, pe pereti, pe diverse panouri, in care se zicea ca nu stiu ce colectionar (german, parca) cumpara masini vechi de cusut si ca ofera niste sume super mari pentru asa ceva. Mergand, ceva mai tarziu, spre casa, am vazut 2 tineri care lipeau asemenea fituici pe niste stalpi.

Azi am vazut ca a aparut si in presa un articol pe tema asta. Se pare ca unii si-au luat o teapa.
Inselaciunile ingenioase prin metoda masinilor de cusut vechi germane au reinceput in forta in Iasi. Orasul este plin cu anunturi prin care se cauta masini de cusut vechi, nemtesti. Fenomenul a luat amploare si la nivel national. Iesenii pot vedea anunturile lipite prin toate zonele centrale dar si limitrofe. Politistii au inceput sa primeasca sesizari pe banda rulanta. Doi ieseni s-au plans zilele trecute politistilor ca au fost inselati de cei care au pus anunturi. Uimitor, iesenii au cazut foarte usor in capcana cumparatorilor de masini de cusut Singer sau alte marci vechi. Unul dintre ei inca asteapta 90.000 de euro intr-un cont de la BCR  Podu Ros. (sursa)

Sincer...cine dracu' da 40-45.000 de coco pe un harb de masina de cusut? O bucata de fier vechi la pret de apartament cu 2 camere? Really???

baby, get me a beer!

Ce fac tatii cand raman acasa cu copiii?



















Sursa: adamdodson

there's no school like old school

Iar m-a apucat dorul de muzica buna. Old-school hip-hop & rap. Asa cum se facea candva, pe vremea cand exista MCM-ul in grila de programe a furnizorilor de telecablu.

Asa ca azi ma infrupt din niste muzica ceva mai veche, precum:
Skee-Lo - I Wish
Luniz - I Got 5 On It
Ice Cube - It Was A Good Day
Wu-Tang Clan - Gravel Pit
Afroman - Because I Got High
Dr. Dre - Still D.R.E.
Coolio - Gangster's Paradise
...si asa mai departe...

presa de calitate (NOT!)

O bucata dintr-un articol din BZI de azi, cu un titlu "bine" gandit.























Ca o nota: soferii care urca pe Arcu, dinspre gara, si fac stanga in fata blocului Tarom sunt niste "fuckeri prosti", cum zicea un fost coleg de camin, ardelean din Miercurea-Ciuc de felul lui. Azi am trecut prin zona si chiar m-am uitat sa vad daca s-a scos cumva semnul de "interzis viraj stanga" si nu stam eu. Nu s-a scos. E tot acolo, vizibil, troneaza deasupra semnului de trecere pentru pietoni.

kopia.ro

In curand in Iasi si nu numai...
kopia.ro

ptiu, stuchi-ne-ar motanul

Vrednici copii au mai facut parintii nostri. Aseara am gatit, in tandem.

Carnea am pregatit-o de ieri dimineata pentru sedinta de gatit. Adica am taiat-o in bucatele pe care am pus usturoi, maghiran uscat, boia dulce si un pic de ulei de masline. Fara sare.









Macheciau style

A aparut episodul 14 al sezonului 3 din RObotzi.

d'ale burtii

"Ghici ce-i la noi in frigider!" ii zic joi sotioarei.
"Ce-i?"
"Gol!"

Asta inseamna ca in weekend trebuia sa gatim ceva, ca sa nu tot umblam cu cratita in sacosa pe la socri. Ai mei, ca-s mai aproape.

Asa ca, incepand de vineri seara, am tot gatit. Am inceput cu niste ceafa, asezonata doar cu niste usturoi si cu niscaiva cimbru. Fara sare. Chinuita in tigaia grill. Cat s-a perpelit carnea, am insfacat ce mai era prin frigider in materie de legume (un morcov, un ardei, niste conopida, 3 rosii, niste vinete), le-am taiat felii si le-am cladit cum m-am priceput eu mai frumos intr-un vas yena, nu prea mare. Asa, cat pentru 2 persoane. Aici am pus nitica sare neiodata, niste piper, olecuta de maghiran uscat, niscaiva cimbru si am turnat deasupra putin ulei de masline extravirgin si niste suc de rosii. Dupa care le-am introdus la cuptor.

Sambata ne-am dedat la o ciorbita cu perisoare din piept de curcan. Un curcan sacrificat de socri (tot ai mei), pe care noi l-am botezat Bismarck. Acrita cu bors acru autentic, nu de-ala la plic. Si cu smantana. Cum a iesit suficienta, am avut ce manca si duminica.

Azi ... a se vedea dialogul de mai sus. Numai ca azi se lasa cu o mazare cu piept tot de Bismarck. Si maine, sau cand s-o termina ce gatim azi (nu gatim mult, preferam mancarea cat mai proaspata), cred ca o sa pun gand rau conopidei care a mai ramas prin frigider. Probabil o sa o condamn la o supa crema.

vine?...vine, vine...

Nu, nu panarama aia de targ de imbracaminte si incaltaminte care, sincer, nici nu cred a plecat de fapt vreodata din Iasi, ca tot timpul se aude prin oras reclama.

Cred ca vine iarna... Azi dimineata aveam gheata pe parbriz, in parta inferioara, cam de-un lat de palma.

Frig, monser!

when you gotta go, you gotta go

Lasand gluma la o parte, cred ca ce zic omuletii astia chiar ar putea fi aplicat, ca sa nu mai avem situatii ca asta.

Sursa: failblog

numaratoare inversa

M-am apucat de numarat invers, de la 100. Sunt curios in cat timp ajung la 85.

ma bucur

Ma bucur ca nu mai stau in zona aia. In proximitatea proaspat-refacutei strazi Sarmisegetuza. Paralela cu Bahlului si cu strada Cicoarei. Am vazut in dimineata asta ca e plina de corturi de bere si de tarabe de mici. N-am zarit insa tiribombele. Or fi fost ceva mai incolo.

Saptamana trecuta au inceput "sarbatorile Iasului". Adica a revenit circul. Panarama, aglomeratia, mizeria, valurile de cersetori si de ciorditori, tarabele cu mici si bere, cu chinezarii si kurtos. Strazi blocate, de parca nu erau destule pana acum. Veselie mare. Pentru cine... nu stiu.

is it a bird? is it a plane?

Nu, e Felix Baumgartner. Cica omul asta (fost parasutist militar) are de gand sa atinga viteza sunetului (Mach 1 sau 1224km/h) in cadere libera. Va sari de la cca 37.000 de metri.

Saltul lui poate fi urmarit aici sau aici.

Sa speram ca Red Bull ii va da intr-adevar aripi.

buna dimineata (61)

Dimineata de sambata (6 octombrie). Azi ploua :-)

06:54
1/13s - F4.5 - ISO100 - 18mm

asa da

Pe vremea cand JB (Bieberino adica, nu ma refer la bautura), Jessica Black, Antonia sau kinderii din LaLa Band nu erau nici macar in scrisorile de amor ale parintilor lor, unii faceau muzica. Si muzica asta era difuzata pe un post de muzica bun. Da' bun, frate, nu ca MTV-ul de azi. MCM se numea. Si tin minte ca aveau muzica de-asta:

Si mai luati una, featuring un om fenomenal, pe care ma bucur din inima ca am reusit sa-l vad live, in concert. Multumiri cumatrelului Bobo pentru clipul asta :-)

mie-mi place

Am auzit-o la JEG (fundalul sonor al filmuletului), am cautat-o, si am gasit-o.

Eu zic ca suna bine. A, limba in care se canta e aromana.

Fain de vizitat si Subcarpati. Albumele lor se pot descarca gratuit, cel putin deocamdata.

love is in the air

Ce-ti mai pot auzi urechile cand treci pe langa cei iesiti la o tigara... Oricum, nu sunt singurul care are povesti din cripta (a se citi "cladirea de birouri", adicatelea "office building"). Cred ca ce am auzit azi e pe locul 2 in discutiile suprinse in treacat. Pe primul loc ar fi asta.

Asadar, asta e crampeiul din discutia pe care o aveau 3 caprite fumacioase de la o firma care are birou in acelasi ofis bilding ca si noi:
...fata, prostanu' meu a primit niste materiale si a comandat o autoinfiletanta, nici nu stiu ce-i aia...
Priceless.

pipi de F.O.C.A.

A aparut episodul 13 al sezonului 3 din RObotzi.

de dulce

Pentru toti cei care fac manevre in trafic fara sa se asigure, si mai ales celui care era sa ma trimita in service in dimineata asta, o dedicatie, din toata inima.

la poalele codrului

Nu, nu ma apuc de scris nici poezii, nici reportaje despre frumusetile patriei.

Asta e numele baltii unde am fost la pescuit sambata. La Poalele Codrului. Ceva informatii se gasesc aici sau aici.