Reteta cu care m-am indeletnicit vineri seara am preluat-o de la Laura Adamache. N-o sa intru in detalii, pentru ca se gasesc in reteta publicata de ea.
Cam asa a iesit la mine, cu ce aveam prin frigider si in cutia cu condimente.
Am amestecat 2 tipuri de mustar...
...si niste seminte (seminte de floarea soarelui, seminte de pin, fulgi de migdale si seminte de in)...
....am pus pulpele de pui la prajit in tigaie, cu o lingura de ulei, si le-am intors pe toate partile pana au ajuns in halul asta...
...dupa care le-am scos pe un fund de lemn sa se odihneasca putin...
....in timpul asta, am curatat niste morcovi si i-am taiat bastonase...
...pe care le-am pus la sotat in tigaie cu o lingura de ulei de masline, in pic de vin rosu, sare grunjoasa neiodata, piper proaspat macinat si niste mladite tinere de maghiran...
...pulpitele le-am tavalit prin mixul de mustar si apoi prin seminte, dupa care le-am asezat frumos in tava, pe hartie de copt...
...cand au fost gata, aratau cam asa...
...si, asezate pe o farfurie, impreuna cu niste morcovi sotati...
A fost bun, o sa mai facem.
hmmmmmmmmmmm...papa bun
RăspundețiȘtergere@cutov cristian: pai...fa o incercare, merita :-)
RăspundețiȘtergere