parbriz NordGlass

Marti mi-am schimbat parbrizul. Pentru a 2-a oara. Luasem 2 pietricele in 2 locuri diferite, si asta iarna cele 2 ciobituri au decis sa-si dea mana, si uite-asa m-am pomenit cu o crapatura pe aproape toata lungimea parbrizului, in jumatatea inferioara.

Am rabdat eu ce-am rabdat, dar deja devenise enervant. Plus ca nu cred ca-i chiar OK sa mergi cu parbrizul crapat. N-as putea spune de ce, in afara de faptul ca afecteaza, intr-o oarecare masura, campul vizual. Acum, ce sa zic, a tinut. Parbrizul original a crapat de la o singura ciobitura. Cand l-am schimbat, am pus un Pilkington, la Gimarom. Geam cu tenta verzuie, cu parasolar gri deschis. Frumos. A costat, la vremea aia, cca 450RON.

Acum am optat pentru un parbriz NordGlass. Daca am inteles bine, ar fi produse in Polonia. Cel montat marti nu are parasolar, dar mi-am zis ca nu e chiar asa important. Oricum port ochelari Polaroid cand conduc.

Procedura a fost urmatoarea: miercurea trecut am sunat la Nord Autoglass. Mi s-a spus ca trebuie facuta programare pentru inlocuirea parbrizului, ca operatiunea dureaza circa o ora, plus inca 2 cat trebuie sa stea masina la ei, sa se intareasca nitel adezivul ala. Am zis OK, vin marti dimineata la 9 la voi.

Marti la 8:45 eram acolo, am bagat masina in atelier, si un omulet s-a si apucat de treaba. Domnisoara de la receptie mi-a zis ca ma suna cand pot veni dupa masina. La 9 eram la birou. La 9:20 m-a sunat sa-mi spuna ca parbrizul este montat si ca pe la 11:30 pot veni la ei. La 12:30 eram acolo. Am inspectat intai masina sa vad cum au montat, apoi m-am dus sa achit. A costat 147RON, cu montajul inclus. Super decent pretul. Mi-a facut si instructajul: lasati benzile adezive pana maine, timp de 2 zile nu spalati masina cu jet, etc. Am zis multumesc si am plecat.

Miercuri am dat jos benzile. De spalat nu e cazul inca. Poate saptamana viitoare.

Pentru moment le dau nota 10 pentru viteza de executie si amabilitate. Sper sa fie OK si parbrizul, ca si calitate si montaj. Asta o sa vad in timp.

Astea-s coordonatele GPS / Google maps: 47.146618,27.616539. Harta de pe site-ul lor nu e OK, arata ca ar fi undeva pe partea dreapta cum te duci spre Tomesti, cand ei sunt, de fapt, pe stanga, aproape de  Baza 3 / Felicia.

53 de comentarii:

Radovan_eu spunea...

Salut, as vrea sa schimb si eu parbrizul la o fabie tot la Nordglass, spune-mi te rog daca de cand ai pus parbrizul au aparut zgaraieturi, s-a matuit? Esti multumit de el? La ce masina ai pus?

Euro spunea...

Salut. Parbrizul a fost montat la un Logan. Pana acum se prezinta foarte bine, nu s-a matuit absolut deloc, nici zgarieturi n-am (sincer, nici nu stiu de ce s-ar fi intamplat asta, ca doar nu e de plastic, si nici n-am smirghel pe stargatoare). Bafta!

Unknown spunea...

Inca mai esti multumit de parbriz?

Euro spunea...

da, se prezinta bine

Anonim spunea...

Sunteti multumiti?? Sunt varza!! Am pus o luneta luni, marti s-a spart luneta, masina fiind stationata in garaj. Cea mai proasta firma! Au parbrize si lunete de proasta calitate si nu numai mie mi s-a intamplat, ci multora la fel. Intr-o saptamana li s-au spart parbrizele. Nu mai puneti parbrize la ei ca patiti la fel ca mine. Va bucurati ca sunt ieftine, dar sunt foarte foarte proaste. Cand m-am dus inapoi la ei, au spus ca nu e treaba lor, angajatii au ramas singuri, iar seful lor a luat masina si a fugit. NISTE NENOROCITI!!

Euro spunea...

eu sunt multumit pentru ca la mine parbrizul e OK, si acusi fac 2 ani de cand mi l-au montat. daca as fi patit ca tine, probabil ca as fi fost si eu la fel de pornit. e foarte probabil sa ti-l fi montat prost. poate cei care au facut treaba nu se pricep, n-am de unde sti. pana la urma, e alegerea fiecaruia unde isi monteaza geamurile (Gimarom, Ager, NordGlass si care or mai fi).

Sanatate!

Liviu Iulian spunea...

Salutare tuturor,
Azi am inlocuit parbrizul la un Ford Focus2, tot la Nord Glass. Pana acum totul foarte ok, si baietii si geamul! Pretul foarte bun si parbrizul identic cu cel original SaintGoblen.
Sper sa nu apara evenimente naspa...
Oricum va tin la curent!
Pana atunci, va doresc:
Vant in panze!

Anonim spunea...

Liviu, cat te a dus parbrizul la Ford focus cu tot cu montaj?

Anonim spunea...

Vai de ea organizare

Anonim spunea...

Nota 10 din partea mea si din Timisoara. Recomand Nordglass. Montajul a fost rapid si baietii foarte profesionisti. Montant la winglass pe buziasului. 249 lei parbriz cu tot cu montaj pentru passat b7 an 2013.

Anonim spunea...

Am cerut un pret pentru un parbriz de Cielo si e binisor mai ieftin decit la Gimarom (din pacate nu tin minte sumele), cu montaj cu tot. Asa ca o sa duc Cielo-ul la ei pentru schimbarea parbrizului. :)

Si au spus ca imi pot aduce si parbriz pentru un BMW conceput in anii '70 la un pret semnificativ mai mic decit la Gimarom sau pe un site din Germania. :D

Unknown spunea...

Buna ziua. Ai dreptate: "Anonim: Sunt varza!!"
Produsele sunt de foarte proasta calitate. Serviciile sunt de proasta calitate (la Cluj-Napoca).
Am facut programare pentru un parbriz la seat si cand am ajuns acolo au zis ca defapt nu au pentru seat si trebuie sa aduca la comanda dar nu au putut sa ma sune pentru ca numarul pe care l-am dat nu e bun, desi am stat acolo lana doamna cand a notat. Pacat ca nu am facut poze sa se vada cum mi-au lasat masina. Plina cu noroi, pe usi, pe scaune, chiar si pe plafon, de parca au urcat cu picioarele peste tot. Scrum de tigara in masina (eu nefumator). Am platit si am plecat sa curat interioru. Dupa aceea am verificat mai detaliat "munca" lor. Clemele rupte de la plasticurile din jurul geamului in exterior (de atunci, din cauza vantului, mereu stau aiurea si se vede urat de fiecare data cand ma opresc), se vede lipiciul pe care l-au pus pe geam in exterior, iese de sub platicul rupt. Azitazi m-am intors pentru ca mi-a picat oglinda. Am vorbit cu doamna si a zis sa ma duc oricand ca in 10 minute imi lipesc. Am ajuns acolo, era inca un domn in fata mea caruia i-a picat oglinda (parbriz pus tot la ei) dupa ce au terminat s-au dus la o cafea baietii si cand am mers dupa ei a zis sefu ca nu mai au lipici si eventual sa ma duc joi...azi e sambata... asta inseamna ca ei nu lipesc oglinzi luni,mari si miercuri...lasa-ma cu povesti dinastea...apoi a zis mecanicu ca imi lipesc daca vreau dar maine s-ar putea sa ma intorc iar...
Oameni de nimic care fac treaba cu nimic din materiale de nimic...
Oameni buni. Mai bine pune-ti niste banut in plus si merge-ti la o firma serioasa.
Nu merita atata drum, calitatea proasta si nervi, doar pentru ca este ieftin.

Anonim spunea...

Nu recomand. Azi 25.03.2015. Montaj parbriz octavia 2 defectuoz. zgarieruri pe aripi, parbriz stramb, montat fara cheder mic. + multe altele. NU RECOMAND. Am chemat "SEFU" sa vada a spus ca ii pare rau ca nu sunt multumit si a fugit in birou. NU RECOMAND NORD-GLAS- BUCURESTI-MILITARI. ZI buna si nu va bucucurati ca economisiti banuti.

Unknown spunea...

AS avea o intrebare pt K RO daca se poate? Aceea lucrarea despre care vorbesti a fost facuta la NORD GLASS IN MANASTUR ( CALEA FLORESTI) CLUJ?
Te rog sa imi dai un raspuns daca se poate cat mai repede deoarece vreau sa imi schimb parbrizul la un audi si acum stau cu semnul intrebariii si cel al exclamarii deasupra capului plssssss

Unknown spunea...

Da rares nicu Herman. Acel Nord Glass. Dupa cum stiu e si singurul din Cluj-Napoca. Cel langa Billa si Penny

Anonim spunea...

Sa va povestesc patania mea cu parbrizul nordglass: la inceputul luni aprile ma duc la service pe Timisoara sa-mi schimb parbrizul la o fabia 2. cost parbriz 250 lei cu tot cu montaj. am fost foarte sceptic din cauza pretului (avand in vedere costuri la celelalte firme) toate bune si frumoase imi da parbrizul vechi jos, dupa care imi spune "stiti parbrizul pe care noi al avem nu are chederul (un cheder pris intre straturie de geam)" zic ok punetil asa. in drum spre casa oserv effect de lupa n dreptul soferului + trei dungi pe o portiune de 15 cm lungime care denaturau rau campul visual. a doua zi ma duc la ei imi schimba parbrzul cu altul (acesta nu mai avea cele trei dungi doar effect de lupa pe partea soferului in prtea de jos). dupa montar la o saptamana am trantit usa masini mai tare (eram nervos) ce sa vezi sa fisurat parbrizul. am fost la ei(rezolvare problema am pierdut eu 250 lei). zic sa ma duc sa-l schimb cu unul scump vb la Pilkington le explic ce doresc foarte amabil pret parbriz 620 lei ma duc sa ridic masina dupa 4 ore mi-au montat un parbriz ciobit, o sa ma duc si cu acesta sa-l schimb . deci morala este ca romanul vrea bani dar calitate iok. asa ca aveti grija unde va montati parbrizul.

Anonim spunea...

rares nicu Herman ai schimbat parbrizul?esti multumit?la ce firma?

Alexandru spunea...

Povestea mea incepe asa. Acum 3 ani am achizitionat un Golf al carui parbriz nu mai era cel original, ci unul Nordglass. Parbrizul s-a comportat bine de-a lungul timpului, fiind destul de rezistent la pietricelele pe care inevitabil le-am atras. Dintr-o greseala personala, am reusit sa il fisurez cu un blat de bucatarie mai prin iarna.
M-am hotarat sa il inlocuiesc, tot cu unul Nordgass, din considerente legate de istoric si pret.
Am facut programare pentru "atelierul" din Bucuresti, Str Traian Popovici 79-91. De aici au inceput sa apara surprizele. La acest numar functioneaza clinica Gral, nicidecum un atelier cu specific auto. Am sunat la numarul la care facusem anterior programarea, cucoana se jura ca acesta e numarul corect. Am cerut detalii suplimentare, am aflat ca e vorba de o vulcanizare situata vis a vis (imposibil deci sa aiba tot numar impar). Intru in curte, sunt directionat catre "atelier" undeva in spate. Aici doi baieti faceau un soi de montaje pe banda rulanta. Curte industriala mizera, nici urma de atelier. Atelierul era de fapt o dubita Peugeot cu cateva scule, fara aspiratot (ce faci daca ai un geam spart de inlocuit?!?). La bordura!!! Desi total dezgustat de peisajul, imi zic ca trebuie sa renunt la ideile preconcepute si sa las lucrurile sa avanseze. Se apuca romanii mei de treaba, sa iate masticul cu o sarma otelita. La un moment dat taie si materialul textil de pe stalpul din partea dreapta. Nu spun nimic, observ eu. Se apuca sa monteze noul prabriz. Pun banda adeziva de hartie in partea de jos, apoi aseaza masca de plastic peste banda, repun pe pozitie bratele stergatoarelor de parbriz. Ii intreb cum oare mai scot banda de hartie din a carei inaltime se mai putea vedea cam o treime. Avem solutie!, zic ei. O solutie de curatat geamuri cu care o inmuiem. Desigur ca nu au reusit sa inlature si partea inferioara a bandei din care se puteau vedea resturi. Nu am vrut sa las lucrurile asa, i-am omat sa rezolve problema. Au luat un cutit cu care au inceput sa razuie geamul. Hartia nu au reusit sa o scoata, in schimb au zgariat parbrizul. I-am rugat sa dispara din fata ochilor mei!
Iata cum s-a incheiat un montaj al unei echipe de profesionisti.
Ganditi-va de doua ori inainte de a alege un astfel de serviciu!.

Cosmin spunea...

Sub nicio forma NordGlass. Sunt pur si simplu o bataie de joc. Acum o saptamana a trebuit sa schimb vechiul parbriz.Am mers la firma S.C Proxon SRL din Drobeta Turnu Severin unde mi s-a facut oferta la parbrizul de mai sus la pretul de 480 ron. A doua zi am mers cu masina la ei,au schimbat parbrizul,dupa 4 ore am fost chemat sa ridic masina. Prima problema a aparut imediat ce am iesit pe poarta.Ceasuri de bord,monitor navigatie,afisaj clima,cd , toate moarte. M-am intors la ei si seful de service imi spune ca nu e vina lor,ei nu au facut decat sa schimbe parbrizul.Am mers la un electrician,a cautat cauza si a gasit doua sigurante arse.Bun,asta s-a rezolvat.A doua zi plec cu masina ,ploua,dau sa pornesc stergatoarele si ma trezesc cu ele incalecate si plecand spre capota. Scarbit de firma asta si de oamenii din ea,nu m-am mai dus peste ei.Mi le-am aliniat si montat singur. S-a rezolvat si asta. Azi,cand sa plec cu masina,surpriza!!! Parbrizul fisurat pe o portiune de 20 cm in dreptul suferului,fisura plecata din marginea parbrizului,fara a exista nici cea mai mica urma de ciobitura sau lovitura de orice fel. Ma duc peste ei si seful de atelier imi spune ca parbrizele nu au garantie decat pentru exfoliere si deformatii optice,nicidecum pentru fisuri. In urma discutiilor,cheama patronul firmei, care ma ameninta ca el cunoaste la circulatie si ma lasa fara permis daca mai fac galagie,plus ca imi spune ca n-am voie sa comentez la el in casa ,casa fiind atelierul de pus folii si parbrize. Pe langa toate astea,nu mi-a fost eliberata factura si bon fiscal in urma lucrarii. Deabia in urma certurilor si amenintarilor cu anaf-ul mi-a facut factura dar cu data de azi. Spuneti-mi ce e de facut in acest caz,in afara de reclamatia la OPC pe care oricum o sa o fac.

Unknown spunea...

Nu recomand NORD GLASS Cluj. Am sunat si au vrut sa imi bage un parbriz chinezarie pe gat direct cu programare...cand am fost sa vad parbrizul nici macar parasolar nu avea si se putea vedea calitatea proasta. Pana la urma am optat pt parbriz pilkington care era identic cu cel original de BMW. Programare a doua zi , calitate super si garantie 2 ani. Recomand Pilkington

alex1980alex spunea...

SALUTARE TUTUROR . EU AM SCHIMBAT PARBRIZUL LA UN PEUGEOT 607 LA WIN GLASS SAU NICI NU MAI STIU CE FIRMA , IN ORADEA PE AVERESCU. CE SA SPUN......AM RAMAS MASCA : STALPI SI PLAFON ZGARAIAT , LIPSA CHEDERE DE PE PARBRIZ , INTERIOR ORNAMENTELE DE PE STALPI TOT ZGARAIATE SI TAIATI...SI MULTA MIZERIE PE SCAUNE....AM CHEMAT PE SEFA DE ACOLO , O DOMNISOARA DE VREO 20 DE ANI , CRED, SI MIA SPUS CA BAIETI DE ACOLO ACUMA AU INCEPUT LUCRUL SI EA NU POATE RASPUNDE DE INTEGRITATEA MASINII!!!!!! ......ASTA N-AM INTELES , DAR NICI NU AM AVUT TIMP SA INTREB CA S-A URCAT IN MASINA EI SI A PLECAT. PARBRIZUL MONTAT DE EI INTRADEVAR ERA IEFTIN DAR NU ERA NORD GLASS SI CEVA CU LOGO DE TOYOTA , ULTERIOR AM AFLAT CA ERA CHINEZERAI!!! NU STIU DE CE O LAUDATI ASA FIRMA CA VAI DE CAPIL LOR , NU AU MESERIASI , SCULE SI UN PIC DE BUN SIMT. EU M-AM DUS LA PROTECTIA CONSUMATORILOR SI INCA ASTEPT REZOLVAREA PROBLEMEI. POSTEZ ASTA SA NU MAI PATEASCA SI ALTI LA FEL .....VA GANDITI UN PIC CA DACA NU E MONTAT BINE UN PARBRIZ SI VA INTRA APA SI FACE UN SCURT UNDEVA SI IA FOC MASINA ...CINE RASPUNDE PT ASTA??????????????????????????????

Anonim spunea...

SALUTARE! MI-AM MONTAT SI EU UN PARBRIZ DE VW CARAVELLE LA AWS AUTOGLASS IASI,MAI EXACAT PE CALEA CHISINAULUI NR. 29 (C.F.S)LA PRIMA SPALARE A MASINI OBSERV PLAFONUL SI STALPUL DIN DREAPTA UD.MA INTORC LA EI SI SE APUCA SA IMI BAGE CEVA ADEZIV.BINEINTELES K MI-A MURDARIT SI PLAFONUL SI STALPUL!

CONCLUZIA!!!


NU RECOMAND!!!!!! JALNIC!!!

Evelyn spunea...

Buna seara.

Citind comentariile pe acest blog nu pot sa ma abtin sa nu scriu si eu catevea lucruri.

In primul rand ma adresez d-lui Alex, care si-a schimbat parbrizul la un Peugeot 607 in Oradea. Sunt angajata punctului de lucru din Oradea, si vreau sa va zic ca la punctul de lucru de pe Averescu nu am schimbat la niciun Peugeot 607 parbrizul in istoria noastra de 3 ani jumate. As vrea sa ma prezint si eu, eu sunt "domnisoara de 20 ani", care ziceti ca a plecat cu masina si nu ati apucat sa ma intrebati mai multe, sa va fie rusine ca mintiti in halul asta. De 3 ani jumate de cand sunt angajata firmei, nu am avut nicio reclamatie la protectia consumatorilor, cand s-a intamplat sa fie probleme (mi se pare normal sa se intample greseli unde lucreaza oameni) am incercat sa le rezolv amiabil, in avantajul clientului, chiar si in cazuri in care nu aveam nicio vina, doar ca clientul sa plece multumit!

sunt convinsa ca sunteti de la concurenta si vreti sa ne faceti reclama proasta. ca nu mai aveti vanzari, sunteti suparati, si nu mai puteti sa va vindeti parbrizele alea bune "din Polonia Yes glass" care defapt sunt CHINEZESTI, si parbrizele alea bune Pilkington "originale" care se fabrica tot in China. Bravo. Ce sa mai zic.

Fiecare are dreptul sa isi exprime opinia, e un lucru foarte bun. Dar sa minta, in dezavantajul celuilalt e foarte urat.

Vreau sa va zic ca parebrizele noastre NordGlass , sunt parbrize premium, fabricate in UE, suntem unic importator in Romania, de aceeia va putem oferi cele mai bune preturi de pe piata.

In continu lucram la imbuntatatirea calitatilor serviciilor noastre!

O seara frumoasa in continuare!






Anonim spunea...

Buna seara,
Din punctul meu de vedere produsul NordGlass nu este un produs rau chiar cred ca raportul pret calitate este cel mai bun. Problema mare a retelei care monteaza aceste parbrize este calitatea montajelor,superficilitate care sunt convins ca vin din partea conduceri retelei.La montarea unui parbriz sunt necesare obligatoriu unele accesori,chedere,etc cea ce nu se intimpla la aceasta retea de parbrize. Din pacate conteaza doar pretul scazut.....Multa bafta Otto

Anonim spunea...

Mi.am montat parbrizul in iasi de la nordglass in zona industrială pe calea chisinaului o bătaie d joc 3 baietasi acolo lucrau în bătaie de joc nu mi.au mai pus nimic la loc cum era inainte niste nenorociri borfasi căutati o firma serioasa

Anonim spunea...

N-am sa comentez despre calitatea parbrizului Nordglass am sa comentez despre faptul ca o retea de parbrize angajeaza doar muncitori fara experienta, vezi anunturi precum si faptul ca schimba denumirea firmei de nenumarate ori pe an. Judeca fiecare, iar despre calitate am retineri.... aici conteaza doar pretul.

Anonim spunea...

in luna ianuaria am schimbat parbrizul cu marca Nordglass dupa douo saptamini a plecat din partea stinga 30 cm [crapat] am fost la firma detinuta de Mutu Cristian din turnu magurele am aratat ca nu este de la piatra sau din vina mea si lau schimbat .la douo luni sa spart tot stinga dar din douo locuri .nu recomand nimanui firma Nordglass.nu elibereaza bon fiscal sau garantie . daca nu il schimba voi merge la protectia consumatorului.

Gaby spunea...

Baieti ,,de treaba" si la Resita ! Au urcat incaltati pe scaune si le-au umplut de noroi...si cel mai grav mi-au montat un parbriz plin de zgarieturi.Degeaba am sunat la toate reprezentantele din Romania ,si tot degeaba am mers la Protectia consumatorului ca nu am rezolvat nimic.Singura solutie este sa evitati produsele si serviciile acestei firme de cacat !

Anonim spunea...

parbriz nord glass montat in soseaua Spatarului 15.Buzau a durat doar trei saptamani .nu recomand deoarece i si schimba numele la firma sa scape de lucrari prost facute sa nu ofere garantie nimic .RECOMAND PILKINGTON

Anonim spunea...

fetele de la receptie Roxana nu mai stiu cum tot numele, de la iuliu maniu pacaleste omul pe fata spune ca montajul este gratuit iar dupa la facturare cere pretul si pe adeziv si pe montare...dezgustator atentie maxima poate va lua sefi niste masuri alfel nu se merita sa mai mergeti...

Anonim spunea...

buna seara
doresc sa mi schimb parbrizul la un audi a4 b8 2010 cu senzor de ploaie si lumina
ce mi recomandati si unde anume in timisoara
multumesc

Anonim spunea...

jalnic,la punctul de lucru din iasi.

Zoli spunea...

Am parbriz montat pe Golf 5 in Timisoara la ei. Cred ca are deja vreo 4-5 ani. Acum vreo 2 ani mi-a sarit o piatra si a fost reparat imediat. Inca e ok. Am ajuns pe blog, dupa ce i-am recomandat la un prieten care tocmai a luat o caprioara pe sus.

Unknown spunea...

Domnii cei nemulțumiți cu siguranțå sunt de la concurență. Eu lucrez in cadrul firmei Austroglass la Călărași și nu am avut nici un mic grad de reclamație. Serviciile prestate de noi sunt de natură profesională. Deci concurența știți cum e? Vulpea care nu ajunge la struguri zice că sunt acrii.

Unknown spunea...

Nu trebuie sa faci reclama chiar daca esti platit de catre sef...

Marius spunea...

Salutare
Am citit cu interes mare parte a comentariilor de mai sus. Ciudat cum dl "anonim" schimba parbrize la mai toate reprezentantele Autoglass din tara si, dupa toate experientele esuate cu ei, revine la aceeasi companie pt un nou schimb... Conduc un Ford Mondeo din 2010 si trebuie sa-i schimb parbrizul. Mi-am luat oferta de la Autoglass ( parbriz Nordglass cu incalzire si senzor de ploaie + manopera = 785 RON fara TVA ) si de la Activ Glass Piatra NT ( parbriz Pilkington cu senzor si incalzire + manopera = 1250 fara TVA ).Nu stiu sincer ce sa fac!? Daca are cineva o opinie pertinenta sunt gata sa-l ascult..

Anonim spunea...

Astazi am pus la a class 2010 nordglass

Anonim spunea...

Austroglass pipera

Unknown spunea...

Salut,
La Austroglass din Grivita am montat si eu un parbriz NordGlass. Am asteptat o groaza, insa sper sper ca a fost doar o exceptie din ziua respectiva. Mi-au spus ca au media de montare pe zi de 3-4 parbrize si in ziua respectiva au avut 7. Plus ca o masina era dubita, care se monteaza mai greu. Din cate am inteles firma NordGlass este poloneza si tind sa am incredere in produsele lor (sunt roman). O sa mai dau detalii dupa mai mult timp sa vad daca am dreptate. Pana atunci nu dati banii pe ce este mai ieftin, dar nici ce este mai scump. Pare ok NordGlass ca pret. Am dat 348 cu tot cu montaj.
Bafta si la cat mai putine pietre in parbrize!

Anonim spunea...

Buna ziua,
Eu am un Audi A2 si am schimbat parbrizul acum 2 veri. Nu am stiut la momentul respectiv decat ca este polonez si destul de convenabil.Nu stiu daca geamul a fost de vina sau montajul, desi nu ma pot plange de felul, rapiditatea si serviabiliatea firmei din Brasov ce mi l-a montat, insa dupa 6 luni a crapat. Nu mi-a sarit nici o piatra in parbriz, fisura a plecat din margine, fara nici un fel de urma de lovitura. Au spus la firma ca ei nu au nici o vina. Dar nici eu. Asta inseamna ca parbrizul nu e bun.Cel polonez. De aceea va rog daca stie cineva daca gasesc parbriz original undeva in tara. Sau daca mai exista si alti producatori in afara de Nordglass si Pilkington.
Poate ma ajuta cineva cu o informatie. Multumesc.

Anonim spunea...

Buna seara un pret pt parbriz golf 4 cu montaj. Multumesc

Johnny spunea...

Salut!
Am avut prolele cu parbrizul, am fost la un service, cei de acolo nu mi-au închis capota cum trebuie, în mers s-a deschis s-a dat peste cap și a spart parbrizul! Cel spart are lipit senzor ploaie și lumina! Am achiziționat un parbriz fără senzori!
Intrebare:
-se poațe dezlipi placuta cu senzori de pe cel spart și lipita pe cel fără?

Anonim spunea...

Salut!
Se poate muta placuta cu senzorii de apa și lumina de pe un parbriz spart pe un parbriz fără senzori?

Anonim spunea...

Ai dreptate
Adaug : tupeisti si nesimtiti cei din birou
Servicii mediocre ( dar ieftin)

Unknown spunea...

Eu...exact acum sunt la ei (în așteptarea de 2 ore)...parbrizul mi se pare de proasta calitate..montat pe loganul meu din 2015 ...Am mers pe recomandări. ..dar nu sunt mulțumit. ..prin parbriz se văd ,, valuri,, acum as fi preferat sa dau un ban în plus...și sa pun original...deși a costat și ăsta 378 lei...care sunt câteva zile de munca. Sa nu mai zic de angajații de la montaj...obraznici tupeisti și fără bun simt ( se înjură pe acolo ca la ușa cortului de fata cu clientii) Sucursala București , bulevardul Timișoara. Eu unul nu îi recomand.

raul spunea...

Recent am schimbat un parbriz la un merceses e classe 2015..in Baia Mare..evident am mers prin recomandare de la mai multe cunostinte.Am ajuns langa mall-ul Gold Plaza acolo in spate..2 baieti super primitori,politicosi si promti..la ora 9 aveam programare ..asa a si fost la ora 12 am ridicat masina..Mi se pare o lucrare foarte reusita..Baietii au aspurat masina,curatat bordul totot..ca noua:) Pret/Calitate/seriozitate cei mai buni..fata de restu cu care am avut peobleme la 2 firme diferite ..nu dau nume..Recomand..lucreaza cu o gramada de masini scumpe..deci sunt foarte finuti!

Inchirieri masini spunea...

Mi se par ok serviciile lor.

Unknown spunea...

Eu am prb cu ei Austroglass Pitesti nu sunt seriosi incercau sa imi bage o luneta de 600 lei pe gat. Iar cea de care am dat comanda imi spun ca sa spart am cerut sa imi dea bani si ast de 2 zile si nu iam vazut inca. Sa va fie rusine!

Anonim spunea...

Vreau si nr tel nord glass va rog

Anonim spunea...

patania unui client Austroglass

* adeziv pus in exces sau aplicat necorespunzator, astfel incat acesta s-a revarsat pe la marginea sticlei parbrizului catre exterior, in mai multe zone, cu precadere pe latura din stanga (partea volanului) precum si pe latura de sus (partea dinspre plafon);

* adeziv scurs pe deasupra sticlei parbrizului in coltul de jos stanga, formand dâre in aceasta zona;

* lipsa banda de etansare intre parbriz si plansa bord - cea originala a fost demontata si nu a mai fost montat altceva in loc - (produsul original costa cca. 9 lei);

* lipsa folie/banda protectie plasata la marginea sticlei parbrizului, pe suprafata de tabla in imediata vecinatate. In momentul de fata pe laturile stanga, dreapta si cea dinspre plafon, spatiul de cca 2-3 mm din jurul parbrizului nu mai este protejat - asa cum era la parbrizul original (cel demontat); acum in acea zona este expusa tabla.

* sina plafon stanga, marginea aflata in apropierea muchiei superioare a sticlei parbrizului a fost indoita in sus in cursul operatiei de demontare a parbrizului vechi, si, desi acest lucru l-am semnalat unuia din lucratori si a promis ca va remedia defectul, la preluarea masinii (dupa cca. 3 ore de la efectuarea inlocuirii) am constatat ca defectul era prezent in continuare iar lucratorii plecasera deja.

Razvan G spunea...

Austroglass Bacau:

Sun in jurul date de 20 Aprilie, facem programare pentru 25 Aprilie la ora 09:00. Pret parbriz + montaj, 390 lei[ aproximati].
Ajung la Austroflass in 25 Aprilie, la ora 09:12, parchez afara, intru in hala. 2 angajati lucrau la o masina. Ii informez ca am programare, nu stiau nimic despre asta. Verifica in sistem, si ma informeaza ca " stocul este minus 1" . Parbrizul nu a fost trimis in Bacau! Sun la cei din Bucuresti, ma informeaza reprezentantul ca parbrizul era zgariat, au decis sa nu-l trimita, si isi cere scuze pentru lipsa comunicarii.
Totul bine, apreciez faptul ca-si cere scuze sincer, si zic c-a fost o simpla intamplare.
Ma informeaza asupra faptului ca urmatoarea programare poate fi facuta in 9 Mai. Il informez asupra faptului ca voi reveni eu cu o confirmare, dupa ce verific si in alte parti. nu i-am confirmat pentru ca am gasit la concurenta, chiar daca pretul era semnificativ mai mare. Am mers pe premiza ca pretul crescut inseamna servicii mai bune. [intr-un final mi-am confirmat ca si asa e].
Schimb parbrizul la concurenta, absolut nimic de reprosat, masina curata, totul la loc, cum trebuie, etc.
Astazi, 9 Mai, sunt sunat de un numar, raspund, si dialogul a fost cam asa:
- Buna ziua, de la parbrize va sun. Ce facem, mai montam si noi parbizu' ala sau nu?!
- buna ziua, de la care parbrize sunteti dumneavoastra?
- De la Ura [ Calea Republicii, zona in care se afla atelierul].
- In regula, insa eu nu am facut o programare cu colegul dumneavoastra. mi-a fost sugerat, insa nu am confirmat ca voi fi prezent in acea data.
-A, pai si "io" ce fac cu parbrizu'?il mai montez sau nu ? il trimit inapoi ? Dumneata ce-ai facut , l-ai montat?
- Da, nu mai am nevoie, pentru ca a fost montat.
- Deci il trimit inapoi?!

Concurenta in schimb, are un sistem bine pus la punct prin care iti trimit un SMS reminder cu 1 zi inainte, informandu-te asupra faptului ca ai o programare. in momentul in care te prezinti la programare stiu cu cine si ce discuta.
Nu recomand aceasta firma, este cea dea doua experienta esuata cu ei .

Anonim spunea...

Povestea firmei AUSTROGLASS9MARCTEC,MAINGLASS etc. in fiecare an numele e diferit, va dati seama de ce) e una foarte lunga si nu ar trebui suprapusa cu calitatea geamurilor NORDGLASS care e foarte buna. Cel putin, din cate stiu, ei nu mai monteaza NORDGLASS de mult, pentru ca au reusit sa dea o teapa importanta producatorului polonez,iar in prezent se chinuie cu cele mai proaste geamuri de pe piata aduse din UCRAINA si RUSIA ,Safeglass si KMK. Ca si concluzie, recomand montatori seriosi transparenti cu vechime pe piata si credeti-ma ca sunt destui.

Unknown spunea...

Mda..mi.am luat si eu țeapa 700 de lei parbriz kmk care s.a matuit dupa 3-4luni...parbriz firma de top dupa spusele centralistei