haine ieftine pentru bebelusi si copii in Iasi

Ar fi cateva variante (si aici ma refer strict le cele care sunt relevante pentru mine, in sensul ca de-aici am cumparat haine cu mai mult sau mai putin timp in urma):

1. Complexul Siraj - ce-a mai ramas din el. Nu stiu exact cate magazine de profil sunt acolo, dar presupun ca nu extrem de multe.

2. Complexul Mirage - fix peste drum de semi-decedatul Siraj. Am identificat numarul fantastic de 2 magazine. Unul mi-a atras atentia in mod deosebit, fiind magazinul unui producator local, din Tomesti mai exact, si care se numeste Wylles. Preturi decente, calitate OK (de pilda: pelinci la 3.7 RON bucata)

LE: Cei de la Wylles s-au mutat, ca multi altii, in eGros. Daca retin corect, ii puteti gasi la standul C39.

3. Magazinul de desfacere al TEBA Industries (pe Chisinaului, la doi pasi de Baumax) - astia produc pentru Italia, din cate stiu eu, sub brandul Iana. In ultima vreme au cam marit preturile, dar inca se mai gasesc chestii OK, atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al preturilor. Duminica si luni e inchis. Voi reveni cu programul pentru celelalte zile, intrucat n-am gasit nicaieri pe net asta. O sa fiu eu deschizatorul de drumuri.

LE: Programul magazinului este dupa cum urmeaza:
Marti - Vineri 10:00 - 18:00
Sambata 10:00 - 17:00
Luni & Duminica - INCHIS

4. Magazinul H&M de la Palas - am gasit hainute foarte faine la preturi rezonabile. Recomandare: vanati promotiile si reducerile, puteti avea surprize foarte placute

3 comentarii:

Animaloo spunea...

eu prefer sacii de dormit pentru soricei :D

Euro spunea...

de-aia de canepa?

haine de firma spunea...

Foarte frumoase magazinela .