cvasi-corporatiste

Azi am fost si eu in rand cu lumea. Adica am mancat la cantina din cladire. Ceva barabule la tava, cu piept de "ba, porcule!" la gratar si salata de varza. Da, stiu, total nasoala combinatia, da' si oferta era redusa la ora aia. Cand am luat prima imbucatura din pieptul ala de porc, mi-am adus aminte de ceva ce a scris acum cateva zile animaloo. Iaca si-un citat, extras de-aici:
Bah nene, care pula sfantului purtator de sifilis si gonoree i-a atins pe toti cei care toarna tone de vegeta peste mancare. la lacu rosu am primit o pulpa pe pui, juma pulpa juma prafuri. Ciorbele TOATE vegeta. cartofii vegeta. Plm, in romania se pune, cred, vegeta la vegeta.
Cred ca nu-i nevoie sa zic ce anume mi-a adus aminte de postarea asta.
*****
Dupa aia, am asteptat liftul. Mi-a fost lene sa urc 6 etaje. Vine liftul, ma aburc in el impreuna cu inca vreo cativa colegi si o fatuca de la etajul 4, ocazie cu care cusca de metal se umple cam la limita. Urcam noi frumos, pana la etajul la care fatuca trebuia sa coboare. Descinde ea din lift, trecand prin fata unor omuleti care se uita contrariati la continutul liftului si exclama: "A, asta urca! Hai pe scari!" La care, dupa inchiderea usilor, un coleg zice: "Faptul ca e plin nu constituie niciun impediment, sa inteleg...". S-a lasat cu ceva mustaceala comuna.

4 comentarii:

Vanda spunea...

Deci cei mai si cei mai tari sunt aia (sau mai degraba alea - adica gospodinele), care gatesc cu legume din curte, iau pui de la taranii care si-i cresc ei, ce mai... viata bio... Apoi toarna delikatul minunat peste ele.

Euro spunea...

:-)) da, genial! pe mine ma enerveaza la culme reclama aia la delikat, cu "bunica" care citeste povesti nepotilor si apoi le face pulpe la cuptor folosindu-se de minunatul condiment. priceless!

Anonim spunea...

ah, minunatul delicat

Euro spunea...

gotta love it ;-)