te lepezi de iarba dracului?

Cand se strica vremea, antena de la receptorul satelit face figuri. Adica se duce naibii receptia, si ciuciu Paprika, Discovery, Animal Planet, etc. Asa ca ne mutam cu vizionarea pe antena de camera, care prinde, saraca, ProTV, TVR 1 si 2, niscaiva Prima TV si vreo doua posturi de la fratii de peste Prut.

Asa fiind situatia si aseara, din motive de ploaie si vand ceva mai sprintar, ne-am pomenit uitandu-ne la reclame de la moldoveni. Una a fost super-mega-ultra tare si merita pomenita. Daca o gasesc pe undeva, promit ca pun link.

Se facea ca un nene cam la 50-60 de ani, tusind din greu, intra in bucatarie si-si aprinde o tigara. Trage cu sete din ea, savureaza un pic fumul, apoi incepe si mai tare cu tusea. Frate, ziceai ca-si scuipa plamanii. Mai urmeaza niste cadre cu el facand 13-14 prin bucatarie, pentru ca, intr-un final, sa se aseze pe un scaun, tusind in continuare. Urmeaza ceva text recitat de un nene, cu niste chestii pe ecran, si, in final, mesajul campaniei (anti-fumat, evident):
.
.
.
.
.
MA LEPAD.

Am ras in hohote vreo 5 minute, cu riscul de a trezi bebelina, dar ni s-a parut mult prea amuzant.
"Te lepezi de Marlboro?"
"Ma lepad!"
"Te lepezi de PallMall?"
"Ma lepad!"
"Te lepezi de Plugarul?"
"Ptiu, mai ales de asta ma lepad!"

LE: Cred ca am avut succes. Aici ar fi spoturile campaniei antifumat cu pricina, avand mesajul de mai sus.

2 comentarii:

Cristi spunea...

Pe mine m-a rezolvat firma de cablu de ceva timp. Ne-a scos Discovery, Animal Planet si altele din grila.

Euro spunea...

deocamdata astea inca se mai gasesc la FocusSat. pentru cat timp, nu stiu :-)