am cu ce, ba!

Am vazut prin magazine diverse accesorii pentru gratar, mai precis pentru atatat focul. Palete de plastic (detin si eu 2, una veche, cu patina de funingine si diverse grasimi, alta noua, primita cadou anul trecut de la cumatrelu' Bobo), un fel de suflante cu manivela, in stilul mulinetelor pentru pescuit la pastrav, foale, etc. M-am folosit, de-a lungul timpului, ca tot omul, de cate o bucata de carton, de o farfurie de plastic ceva mai rezistenta si cu oarecare portanta. Dar pana azi n-am vazut asa ceva. Pe de o parte, ma amuz. Pe de alta parte faza asta e un WFT mare cat o zi de post. Adica...pana mea, creativii de la Bosch au stat ei si au clocit si au ajuns la concluzia ca e super mare chestie sa creeze asa accesorii pentru o surubelnita cu acumulatori.

Ce pot sa zic decat ca Bosch sustine cocalarii grataragii din Romania. Si, probabil, si pe cei din alte parti. A, si machitorii.

PS: Pentru unele tari , de pilda Austria, Suedia si Franta (si pentru altii, inclusiv Bulgaria!!!) vad ca exista si un accesoriu pentru rasnit condimente, se cheama Spice.
Australienii nu par sa fie amatori de gratar, la ei nu apare suflanta :-) Li se da numai tirbusonul, ca sa aiba cum sa-si inece amarul ca n-au suflanta. Iar neozeelandezii...nimic. Surubelnita si-atat. Pe principiul "un ceiut si la culcare!"

Sincer, la rusi ma asteptam sa gasesc un accesoriu pentru facut copci in gheata :-))

Sursa foto 1: Bosch Barbecue
Sursa foto 2: Bosch Vino
Sursa foto 3: Bosch Spice

Niciun comentariu: