soon, baby...soon

Lucrul la terasa e in desfasurare. Azi, fiind sarbatoare, nu pot face nimic, dar maine intentionez sa trag tare sa montez tot ce inseamna balustrada si stalpi, pentru ca sambata sa pot monta scandurile si, eventual, sa mai finisez pe ici, pe colo.


4 comentarii:

Anonim spunea...

frumos asa

Euro spunea...

chiar n-a iesit rau deloc :-)

catalin spunea...

salut Coje,cum ai prins mana curenta de stalpii verticali(cei care sustin acoperisul)?mai pune cateva fotografii cu lucrarea finalizata.multumesc

Euro spunea...

@Catalin: lucrarea, precum presupun ca-ti inchipui, a fost finalizata de mult :-) Pe laterale (vezi prima poza, stalpul din stanga pozei) am folosit niste suruburi lungi, de 16 sau de 18 cm (nu mai retin exact). Mai exact, respectivele suruburi strapung stalpul si intra in capatul balustradei (sau mainii curente, cum ai denumit-o tu). La mijloc n-am putut face la fel, asa ca am folosit vincluri de imbinare (se vede in partea de jos a primei poze). O latura a vinclului e prinsa de stalpul central, iar pe cealalta se sprijina (e prinsa in suruburi) balustrada/mana curenta.
Apropos, stalpii centrali ai balustradei nu sunt pusi pur si simplu acolo. Mai intai am dat o cate gaura in terasa (pentru fiecare) si am infiletat cate un prezon de 12. In capatul fiecarui stalp, in centru, am facut cate o gaura in care a intrat un capat al prezonului. In felul asta nu exista riscul sa se miste stalpul. In partea superioara am folosit cate 2 suruburi lungi pentru a fixa stalpii de balustrada.
Sper ca te-am lamurit, cat de cat, pana postez ceva poze.