Mama soacră se ocupă de răcituri, friptură (porc+pui+cârnaţi), sarmale şi ciorbă. În însărcinarea noastră au rămas salata de boeuf şi desertul.
Atâta doar că mi-am adus aminte că am primit de la ai mei o lighioană, un şoşoi. Jupuit, eviscerat, fără cap, numai bun de gătit. Aşa că aseară l-am lăsat la dezgheţat, iar azi dimineaţă l-am porţionat şi l-am băgat cu de-a sila într-un lighean, forţându-l să facă baie în vin cu sare, piper, cuişoare, ienibahar măcinat, cimbru, rozmarin, ceapă, usturoi şi ceva condiment Cajun. Până în weekend (sâmbătă sau duminică) o să stea acolo să se gândească bine la ce a făcut în viaţă şi de ce a ajuns el în baiţ.
Să avem poftă, zic, şi hai cu Crăciunul! AMR 4
Poza e luată de aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu