la masa!

Aseara am replicat, intrucatva, o reteta de-a lui Adi Hadean (saru'mana, boierule, sa-ti traiasca frantuzoaica!).

Am folosit un piept de pui, seminte de coriandru, boabe de piper, boia dulce, curry, sare grunjoasa, oregano uscat, si, pentru ca aveam si voiam sa testez, am pus si o manuta de frunze proaspete de tarhon, din gradina.

Am tocat carnea de pui impreuna cu tarhonul, am rasnit mirodeniile, am amestecat totul, si am purces la faurit chiftelutele. Cand au fost gata, am rasturnat peste ele (dupa ce le-am mutat in alta tigaie, cu peretii mai inalti) o cutie de rosii taiate si un borcan de sos tikka masala. Am lasat sa forfoteasca la foc mic timp de 20 de minute.

In timpul asta am pus la fiert niste orez si am adus, tot din gradina, niste patrunjel verde pentru ornat.

Cand au fost gata cele 2, le-am papat. Bun a mai fost!

Iaca si niste poze:




Niciun comentariu: