cod maro - ia zi, ce faci?

Situatii ipotetice:

1. Esti la buda cea mai apropiata de living/sufragerie si te joci de-a regele, cand constati ca nu mai ai koor-papier pe care sa-ti scrii edictele de la finalul domniei. In living/sufragerie ai niste oaspeti. Sotia, singura care te-ar putea scoate din rahatul asta (aluzia nu este intamplatoare), e la bucatarie, nu te aude daca strigi. Ce faci?

2. Ai facut greseala sa mananci si sa bei niste chestii care nu prea se pupa. Mergi agale prin oras, printre oameni, pe strazile prafuite. Brusc...simti ca vine dezastrul. Buda publica - ioc. Dezastrul da semne ca se va dezlantui in cateva secunde (hai, maxim un minut daca stai pe loc si strangi bine sfincterele). Ce faci?

3. Esti cu noua ta cucerire, aveti unde va giugiuli, ceea ce se si intampla. Una duce la alta, treburile avanseaza, sunteti in toiul actiunii ([insert big grin here]) cand, brusc ... simti chemarea strabunilor. Ce faci?

Sursa foto: Zazzle

3 comentarii:

bogdan spunea...

raspunsul e intr-o istorie cu iz urban.
cica un dermatolog si un chirurg mergeau pe strada si vad pe unul mergand cracanat si nefiresc in fata lor.
Chirurgul:"sigur are platfus sau ceva"
Dermatologul :"sigur are o iritatie sau bataturi"
Il opresc si il intreaba: "Domnule draga, uite, colegul meu crede ca ai platfus, eu cred ca ai o iritatie de mergi asa ciudat"
Raspunde omul:"Eu credeam ca e un vant mai sanatos, dar..."

Gabi Rotaru spunea...

Un singur raspuns la toate: ce sa faci? Te caci pe tine!

Euro spunea...

@Bogdan: LOL
@Gabi: spontan, la obiect. LMAO