sunt un hater

Recunosc deschis: sunt un hater. Chiar mi-as dori sa nu fie o simpla bula mediatica si sa se intample ceva.

Mi-ar placea sa traiesc intr-o tara condusa de niste oameni cu coaie sau sange in pasarica (dupa caz), care sa puna in aplicare o lege existenta si sa nu se pise pe ei la gandul ca pierd voturile babelor daca iau atitudine.

In alte tari s-a putut. Sunt sigur ca se poate si la noi.

Ramane de vazut daca are cine sa faca asta.

Nu mi se pare normal ca, in conditiile in care alocatia acordata de stat pentru cresterea unui copil este de 200 RON/luna (scazand la vreo 40 si ceva de RON dupa varsta de 2 ani), pentru un caine comunitar care nu a produs si nu va produce niciodata nimic util societatii sa fie alocate sume de 2-3 (poate si mai mult) ori mai mari. Call me crazy, dar nu e OK. Deloc.

Deci da, sunt in totalitate de acord cu "cazarea" lor temporara in adaposturi si, daca dupa 7, 14, 30 de zile sau cate s-or mai stabili, nu-i ia nimeni acasa (dar sa-i ia pe bune, nu doar pe hartie, cum a facut aia din Bucuresti, si probabil multi altii), sa fie pusi la nani cu o injectie. Adica fix cum se face in tarile civilizate.

Sursa foto: mundabor

4 comentarii:

Anonim spunea...

"Iubirea inseamna responsabilitate, nu mila !

Il iubesti?Ia-l acasa si ingrijeste-l cum trebuie !

Nu-l lasa pe strazi sa devina un criminal, pentru ca atunci, TU ESTI CRIMINALUL !"

Indiferenta UCIDE!

Euro spunea...

Intrutotul de acord. Stiu multe cazuri de persoane "iubitoare" care hranesc unul sau mai multi comunitari, dar daca le zici "pai ia-i acasa daca ii iubesti asa d mult" vin cu argumente care mai de care mai penibile si, evident, nu fac decat sa duca mai departe problema prin lipsa lor de responsabilitate.

Precum spuneam, sper sa se intample ceva in privinta asta. Adica sa fie eradicat flagelul asta.

Mai nou, am aflat ca Brigitte "pupa-maidanezii-sub-coada" Bardot i-ar fi scris lui Base cat e ea de indignata de solutia exterminarii cainilor fara stapan. Eu as fi de parere sa i se trimita unii dintre cei mai agresivi caini care pot fi capturati, macar vreo 1000, sa faca educatie cu ei. Cu dedicatie nu din partea lui Base, ci din partea hater-ilor romani.

Cristi spunea...

Azi a fost votata legea, mai trebuie promulgata de presedinte.
Problema cainilor vagabonzi putea fi rezolvata si cu legislatia existenta, dar s-au cheltuit milioane de euro aiurea anual si maidanezii au prosperat. Inclusiv aia cu 2 picioare care au ocupat functii importante.

Euro spunea...

@Cristi: am aflat, si ma bucur. Azi dimineata am vazut la stiri ca s-au pus hingherii pe treaba, si din nou ma bucur. Stiu si ca exista cadru legislativ inainte (parca legea 227 din 2002) si ca nu s-a facut mai nimic (spre absolut nimic) din lene/interes pecuniar/etc. Sper, totusi, ca macar datorita noii prevederi, aia cu interzicerea intoarcerii in teritoriu, sa scada din ce in ce mai mult numarul si densitatea haitelor. Chiar imi doresc o tara mai sigura pentru copilul meu, macar din punctul asta de vedere.