siguranta copiilor in masina

Eu chiar nu-i inteleg pe cei care se joaca cu siguranta copiilor. Asa cum spuneam si anul trecut, daca pui 200 RON (cred ca gasesti ceva OK la banii astia, fie nou, fie SH) mai presus de sanatatea si/sau viata copilului tau, esti un rebut de om.

Sa spicuim din aceasta stire:
Femeia [...] îşi ţinea în brate nepotul de trei ani când a avut loc impactul.
[...]băiatul în vârstă de trei ani, care acum se zbate între viaţă şi moarte, aflându-se în comă de gradul IV. „Starea copilului este în continuare gravă. A suferit un traumatism cranio-cerebral, fracturi multiple şi o hemoragie severă. Prognosticul este foarte rezervat în acest caz.[...]
Cred ca este prima data cand sunt de acord ca politia sa se transforme intr-un bau-bau si sa faca razii de-alea crunte si sa imparta amenzi la greu. Daca de buna voie nu vrei, te fortez. Daca nu vrei sa te gandesti benevol la copilul tau, te fac sa te gandesti de frica. De frica de a ramane fara niste bani (bani care, evident, ar fi putut fi investiti intr-un scaun de masina). Ma infurie la culme cand vad, in conditiile in care legea exista deja, ca mai exista inca multi oameni care nu inteleg crudul adevar: e suficient sa se intample O SINGURA DATA.

Be safe!

Niciun comentariu: