vaca a-ntalnit un bou

Din pacate, din intalnirea asta a doua rumegatoare a iesit un copil nevinovat, care era cat pe ce sa plateasca cu viata lipsa de neuroni din testele celor doua rumegatoare care i-au dat viata. Cititi si va minunati:





















Cat de cretin trebuie sa fii sa-ti lasi bebelusul NESUPRAVEGHEAT, intr-o masina in care, practic, nu ai niciun fel de ventilatie, timp de 2 ore si jumatate??? Cat de cretin trebuie sa fii, ca om si ca parinte, incat sa pui satisfacerea nevoii tale primordiale de a vizita o salina (aici am incercat sa fiu ironic, sper ca se prinde careva) mai presus de siguranta si confortul copilului tau? Tu sa te duci cu palma-n cur sa vezi niste pereti de sare si sa-ti lasi bebelusul singur pentru ca, nu-i asa, e prea mic/e prea frig/n-are ce vedea/lasa ca nu pateste nimic, si sa fie nevoie sa-ti intre un strain in masina aproape prin efractie ca sa-ti scoata copilul care mai avea un pic si era un rac fiert in varianta umana...



















Deci, pe bune, unora ar trebui sa li se interzica sa procreeze! Eu dau curs rugamintii doamnei care a ascos copilul din masina si transmit mai departe intamplarea. Si, daca ii cunoasteti pe parintii astia minunati si grijulii, va rog, da-ti-le macar o pereche de palme din partea copilului lor, a doamnei care l-a scos din masina, a doamnei care a alertat-o pe doamna respectiva, si a celorlalti parinti indignati de inconstienta lor.

Rumegatoarelor!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am vazut si eu postarea pe fb si am fost la fel de ingrozita. Sincer, speram ca asa ceva se intampla doar in filme!

Oare de ce nu l-au luat cu ei, nu stiu? Oare de ce au mai plecat de acasa? Oare de ce au mai facut copil?

Euro spunea...

sunt multe necunoscute. ar merita un tratament similar, dupa parerea mea