ERA Shopping Park - Iasi

Mare valva in urbea noastra azi, 24 Septembrie 2008, pe marginea deschiderii inca unui complex comercial. Plasat la marginea orasului, cu acces de la drumul european E583 (spre Pascani), a incins multe spirite, mai ales din cauza aparitiei mult-controversatului rond giratoriu care mai mult incurca circulatia.

Mai mult decat atat, acum ceva vreme movila de pamant din mijlocul numitului rond a fost incalecata - in stilul in care urca Zorro pe cal - de un tirist polonez (cica), si asta din cauza proastei semnalizari si a si mai proastei iluminari a sectorului de drum care precede rondul. Multi au sperat atunci (inclusiv subsemnatul) ca vor asista la disparitia minunatiei aprobata atat de autoritatile locale cat si ce cei de la Rutiera, dar visele lor au fost spulberate. In schimb, capetele luminate au decis adaugarea inca unei benzi pe sens, sperand astfel sa fluidizeze traficul. Ce-o fi...om vedea. N-am mai trecut de vreo 3 saptamani prin zona, asa ca nu mai stiu cum se desfasoara traficul pe-acolo. Dar cred ca voi afla in curand.

Citeam azi in presa locala ca s-a hotarat crearea inca unui sens giratoriu undeva la intrarea in Letcani. Asadar, dragi parteneri de trafic, sa ne bucuram impreuna si sa ne inarmam cu multa rabdare, pentru ca se va circula si pe European ca si in oras.

Niciun comentariu: