Little Helper Tower - lacuit - faza 4

Duminica, 24 august. Pe la 8 dimineata m-am apucat de treaba.


Pe la 16:25 am terminat de aplicat si al doilea strat de lac.




















LE (29 Aug): Ieri a ajuns turnuletul la beneficiarul direct (nefiind din localitate, a trebuit sa apelam la un intermediar, si a durat nitel mai mult transportul). Citez din ce mi-a scris mamica pe e-mail: "Imi place, arata frumos, si are stabilitate. Sunt foarte linistita cand e in el." Ma bucur ca mai am mai facut fericiti inca un copil si o mamica :-)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Sa spui ca beneficiarul nu e din localitate, e putin , mai bine spus, nu e din judet. Subliniez asta pentru a scoate in evidenta increderea pe care am pus-o in dvs si in acest turn. Stiam ca il vreau de cand l-am vazut, dar faptul ca era la o distanta asa mare, recunosc, m-a dezumflat pe moment. Dar, s-au aliniat planetele si am putut apela la cineva, care sa ni-l aduca acasa. Asa ca, din primul moment, pustoaica de 18 luni s-a urcat singura in el, declarandu-se stapana. E minunat, e asa cum il doream si va MULTUMESC! Da, e stabil, e solid, E SIGUR, si nici nu e scump :D

Euro spunea...

Ma bucur ca va place si ca sunteti multumiti de turnulet. Multumesc pentru aprecieri, si poate vom mai colabora si pentru alte proiecte de bricolaj :-)