cateva chestii

In sfarsit, dupa aproape o luna de la plasarea comenzii, s-ar parea ca o sa-mi primesc maine sau poimaine TV-ul comandat de Black Friday. E TV-ul alor mei, il asteapta mai ceva ca pe Mos Cracila.

***
Azi-dimineata am preluat coletul de la Cufarul Cartilor. Contine Winter Activity Pack si Christmas Book&Jigsaw. Asta inseamna inca 2 cadouri pentru bebelina :-)
***
Azi e zi de cumparat brad. Sper sa gasim ceva frumos. O, brad frumos/O, brad frumos/Sper sa nu fii prea scu-ump...
***
Cica Ponta renunta la titlul de doctor in drept.
***
Saracii oameni care au murit in accidentul de elicopter de aseara. Si bietele lor familii...Condoleante!
***
Cica joi vin niste studenti de la universitatea din Bacau sa ne viziteze cooperativa. Sper sa nu vina cu mana goala, poate aduc macar niste banane si arahide de-alea cu coaja.
***
Geminidele au fost superbe! In sfarsit am vazut si eu meteori pe saturate.
***
La TV nou merge si un DVD player nou, mai ales ca ala vechi si-a cam dat duhul. Trezorierul familiei (mama) si-a dat acordul.
***
E dragut cand mai apare si soarele dintre nori / valurile de ceata.
***
Drumul din fata casei e tot varza. A facut ala ceva, dar prost. Am fost azi cu vecinii sa vorbim cu primarele, poate trimite un buldo si vreo 2 masini de piatra. Slabe sanse, zic eu, dar speranta moare ultima.
***
Apropos de varza, o sa scot azi niste gogonele, ca nu se mananca singure. Si doar nu le-am pus ca sa ma inchin la ele.
***
O sa fie un Craciun frumos pentru bebelina noastra. Cu noi acasa, vin si cumatrii de la Radauti cu finuta si surioara ei, deci o sa aiba cu cine sa se joace, cadouri multe... Abia asteptam! AMR 8.
***
Se pare ca Bughita e la loc caldut acum, conform celor declarate de papa. Ma simt mai bine :-)

Sursa foto: mamaearth

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am aşteptat şi eu foarte mult comanda făcută la Altex pentru aspirator. Am înţeles că era o problemă locală, totuşi. Cei de la Bucureşti au fost relativ promţi, în 7 zile, cum promiseseră. Atât că au mai stat vreo 9 la Hunedoara în depozit. "Noroc" că m-am gândit să dau o "întrebare întrebătoare" pe site. A doua zi, chiar de Moş Nicolae - a sosit aspiratorul în prag.

Euro spunea...

Eh...bine ca a venit! Bine, dupa vreo 2 convorbiri telefonice si vreo 6 e-mail-uri...