Snowed in (trei) - update

Deci: s-a mai potolit viscolul, asa ca iar am facut pe gospodarul (lui peste prajit). Am din nou trotuare pe care se poate merge, depinde acum pentru cat timp.
Astept cu interes wola diseara, si, cu putin noroc, si maine dimineata, poate ajung si eu la serviciu.

Acum, tinand cont ca urla foamea-n mate, ma duc sa fac niste parjolute romantice pentru mine si a mea sotie. Macar atat, ca la Onyx nici o sansa sa ajungem.

LE: Iaca si o mostra de parjoluta romantica :-)

Bonus: O glumita dedicata Zilei Inzapezitilor (multumirile si recunostinta vesnica pentru aceasta glumita se indreapta catre Bobo):
Un tip intra intr-o farmacie:
-Buna ziua! As dori si eu o cutie de...
-Nu mai avem!!!
LOL

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Ave, man.

Sper sa nu te uite volele maine, dar din pacate iar s-o pus cu ninsoarea. Am lopatat si eu oleaca si nu e placut deloc. Pofta buna. HAI PRIMAVARA!!

Anonim spunea...

Te iubesc dragostea mea!

Euro spunea...

@Anonim: Las' ca stiu eu cine esti, mai Anonim :-) Si eu te iubesc
@Bogdan: Volele nu au mai trecut in dimineata asta, ca nu a mai nins. Dar, spre norocul meu si ghinionul lor, un vecin mai marlete si-a lasat gipanu' in mijlocul drumului deszapezit si pegatit ieri de alti vecini, ca sa poata iesi azi usor. Ei bine, gipanu' nu a mai vrut sa porneasca, asa ca oamenii si-au croit drum...pe langa casa noastra. I-am ajutat si eu, evident, ca un sacal oportunist ce sunt. Adica, in urma lor si pe urmele lor, m-am aventurat si eu si am iesit cu masina. Dar diseara o las la coco-jumbo, unde o mai deszapezit, ca sa nu mai patesc de-astea. Din greseli invata omul, sau "learn from my fail" ;-)