Sa traiti,La noi se va lasa cu un pastrav la gratar, asezonat cu cimbru proaspat (indesat in burta - a pestelui, nu a noastra), sare si piper, si acompaniat de o mamaliguta calda si un mujdei de usturoi de-ala frecat bine cu ulei pana ajunge ca o maioneza.
Sa infloriti,
Ca merii,
Ca perii,
In mijlocul verii!
Later edit: Din motive de vreme proasta (vant+ploaie=love), pastravul pe gratar s-a transformat in pastrav la cuptor, cu rosii cherry, masline, ceapa verde, usturoi, ardei iute, sos de soia, ulei de masline si vin, plus, bineinteles, cateva crengute din acel cimbru proaspat indesat in burtica fiecaruia dintre cei doi pastravi. Plus mamaliguta aferenta si mujdeiul sus-mentionat. Si, din motive de uitare, poze exemplificative cu pastravul in stare finala, inainte de consum, n-am facut. Dar cam asa arata inainte de a fi introdus la cuptor:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu