I double dare you
Patronii restaurantelor ar face probabil orice ca sa atraga clienti noi si sa-i fidelizeze pe cei existenti. Un tertip, sa-i spunem asa, este crearea unei portii de mancare cu anumite caracteristici. Pe primul loc: sa fie mare. In general, o astfel de portie se preteaza la cel putin 2 persoane, dar poate fi potrivita si pentru 4 sau 6.
Exemplele pe care le-am gasit in articolul asta sunt dupa cum urmeaza:
1. Provocarea "Burgeru' Ala" - un burger de 30cm in diametru, super complex si satios, acompaniat de cca 150g de cartofi prajiti si de alte 150g de ineluse de ceapa prajite. Premiul: un tricou pe care scrie "I ate That Burger at That Bar and it was That Good." (laaaaaaaame!)
2. Castronul Infernal - o supa servita intr-un castron imens, in care se regasesc 12 feluri de ardei iuti, printre care si cel numit ardeiul fantoma. Din cate stiu, ardeiul ala functioneza total aiurea: tu mananci ardeiul, care cred ca e destul de iute oricum, si te astepti sa treaca, incet-incet, senzatia de iuteala. Ei, pe naiba! Se intensifica pe masura ce trece timpul. A, iar in supa asta ardeii reprezinta cam 30% din cantitatea totala de produs. Premiul: 800 USD (asa mai merge!)
3. Provocarea "Plin-de-Bou" - cam 1.8 kg de friptura de pui care, impreuna cu sosul aferent, se duce la vreo 4.5 kg. Pe langa asta mai vin cam 1.8 kg de piure de cartofi si 10 felii de paine prajita. Premiul: mancarea e din partea casei si mai primesti si un tricou pe care scrie "I came to Cowtown Diner hungry and left Full-o-Bull." (mancare si un tricou...e cam de bou, dar sa zicem...)
4. Provocarea "Ave Maria" - un burger cu o inaltime de 20 cm, care contine carne de burger, bacon, nu stiu ce carne de porc, branzeturi, ineluse de ceapa si oua prajite, acompaniat de vreo 450 g de cartofi prajiti. Premiul: burgerul e din partea casei, primesti mancare tot din partea casei in valoare de 50 USD in fiecare luna, timp de un an, iar burgerul va purta numele celui care-l va dovedi. (hmmm....nu-i chiar rau...)
5. Provocarea "Chiuveta de Bucatarie" - asta e o pizza de aproape 41 cm in diametru, care cantareste, cu blat si toate chestiile puse pe ea, vreo 2.7 kg. Premiul: pizza e din partea casei (din nou, laaaaaaaame!)
La noi ce-ai putea fi? Pai sa vedem:
1. Provocarea "Oala de Sarmale" - evident, presupune sa devorezi o oala de sarmale facute cu cat mai multa carne de porc
2. Provocarea "Plin de porc" - inamicul este o tochitura imensa, plina de grasime, cu muraturi asortate, picante
3. Provocarea "La placine-nainte" - crezi ca poti dovedi vreo 10 kile de placinte poale'n brau?
4. Castronu' dracului - un castron de vreo 3-4 kile de bors de fasole, acru, cu un snop de ardei iuti
5. Provocarea "Rezistenta la salata de boeuf" - asta ne asteapta pe toti de sarbatori, ca pe unde mergi, toata lumea te indeamna: "Hai, serveste, e facuta de mine!" Si poti sa refuzi gospodina care un an de zile a asteptat momentul asta, care a frecat la maioneza si si-a terorizat sotul sa taie ingredientele mai marunt decat daca ar fi fost date prin masina de tocat? Pai nu prea poti. Ca-i vezi privirea aluia care pare sa zica "Mananca, vere, mananca ca altfel am eu belea, zice ca n-am taiat bine alea, si vreau sa-mi tihneasca si mie Craciunul!"
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu