vine iarna, sa-mi iau snowmobil?

CNADNR a facut publice niste harti care arata ce drumuri ar putea fi inchise iarna asta din cauza zapezii.

Asta ar fi cea care prezinta situatia pentru toata Romanica:
















Pai...cam toate drumurile apar acolo, nu? Pe unde mama dracu' mai circulam si noi?
Si, in cazul asta, daca tot n-avem pe unde merge...mai punem cauciucurile de iarna? Mai bine da guvernul niste subventii sa ne luam cu totii snowmobile, ca daca pe strada nu se poate, macar pe langa. Pe bune. Asta iarna chiar ma gandeam ca mai mult spor ai avea cu un asemenea agregat.

In alta ordine de idei, la americani vine uraganul. Se inchide bursa de la NY, se inchid scoli, pauza la spectacole pe Broadway, oamenii isi fac, constiinciosi, provizii pentru vreme rea (bine, ei se pregatesc si pentru zombie apocalypse, dar asta-i alta discutie)... La noi cred ca atat s-ar kk autoritatile pe ele ca nu-i niciun pericol iminent si ca totul e in regula, incat ar veni viscolul Sandi Bel peste noi si, dupa ce ar face ravagii vreo 2 saptamani, s-ar trezi unii sa zica, evident, ca au fost luati prin surprindere, si ca, nu-i asa, iarna nu-i ca vara (sper ca nu si-a inregistrat Base sau vreun atelier de vulcanizare replica asta).

Apropos, a venit frigul si a inceput sa ninga pe ici-colo si unii se vaita pe tema asta. Bre! E aproape noiembrie, tu vrei temperatura de august si ploi calde de mai?

PS: Acusica vin Fuego si Hrusca peste noi, eu zic sa ne pregatim. Grab your torches and pitch forks, people!

Niciun comentariu: