recensămânţare 2011

Eu nu fusei recensămânţat. Sau recenzat? Hmmm... That's a thinker.

Deci sunt in minus la catalog. Am contribuit la scaderea numarului de locuitori ai judetului. Jap, jap - doua palme peste chipiu.

De ce nu am fost recen...luat in calcul? Pentru ca nu a binevoit nimeni sa vina la mine sa ma intrebe CNP-ul, cate kile de rosii am pus pe iarna la congelator, de cate ori merge motanul la tava si cate cuie sunt batute in scandurile gardului. Bun, inteleg, locuiesc pe deal in Valea Adanca (amuzant, nu?), dar chiar nu se stie ca pe-acolo mai traiesc si oameni, nu numai caini comunitari?

Faza amuzanta e ca am sunat la biroul de recensămânţat si am vorbit cu o doamna de-acolo (era recenzorul sef, daca am inteles bine), i-am semnalat situatia si am trasat instructiuni clare (ei, pe naiba, i-am zis "va rog frumos") sa trimita un Gigi Buze de recenzor si pe ulita mea cu nume de copac din familia Rosaceae (uaa...ce denumiri stiu) ca sa ii dau o cafea si sa-i povestesc despre cum am tinut eu si sotia consiliu de familie (cred ca vreo 30 de secunde a durat) ca sa stabilim cine e capul gospodariei. S-a decis ca, intrucat eu sunt ala cu ciocanele din si de pe langa casa, sa ma declar eu. Va dati seama catamai ego-ul s-a umflat in mine atunci?

A venit cucu' de recenzor, solicitat expres de subsemnatul? N-a venit. Cel putin cat am fost eu acasa nu mi-a zguduit nimeni poarta, si nici nu mi-a aruncat cu pietre in geam ca sa-mi atraga atentia.

Asa ca maine dimineata o sa ma prezant la primaria minunata de care apartin si o sa le comunic cele mentionate mai sus, precum si alte detalii mai mult sau mai putin spumoase referitoare la viata si bunastarea personala.

Oare o sa-mi dea o acadea pentru asta? Prefer cu gust de portocale. Se-aude, doamna recenzor sef?

2 comentarii:

Gabi Rotaru spunea...

Corect se zice înrecensămânţat, thinker closed :)
La noi s-a decis ca eu sunt capul-la-familie (repeta repede de mai multe ori) dupa o cearta monumentala in fata recenzoarei.
Am invins!

Euro spunea...

thumbs-up :-)