AMR 2

Mai sunt doar 2 zile pana la alegeri. 2 zile in care nehotaratii mai pot lua o decizie. 2 zile in care ii mai pueti convinge pe sceptici si resemnati ca mersul la vot nu e ca mersul la film, "lasa ca-l vad alta data, sau il descarc de pe torent". Sansa de a-ti spune cuvantul vine rar, o data la 5 ani. Si, daca un film il poti vedea la orice ora si in orice zi, presedintele ti-l alegi doar o data la 5 ani.

Gandeste-te bine! E vorba de 5 ani in care seful tau (si nu ma refer la cel de la munca) ar putea fi cineva care a ajuns acolo din cauza unora ca tine, care au considerat ca n-are sens sa voteze, ca oricum aia sau ailalta. 5 ani in care s-ar putea sa o ia totul la vale, sa ajungem sa invidiem tari bananiere. 5 ani in care s-ar putea sa-i injuri pe toti, si pe cei care au votat, si pe cei care n-au facut-o, incluzandu-te aici si pe tine.

Mergi la vot! Convinge-ti parintii, prietenii, rudele, colegii sa mearga sa voteze. Si, ajuns acolo, voteaza cu intelepciune. Sau cu inima. Voteaza cu cine crezi tu ca ar putea sa deschida calea catre o viata mai buna, pentru tine si pentru ai tai. Voteaza cu cine vrei, numai fa-o. Nu e numai dreptul tau, e chiar datoria ta!

Duminica, 2 noiembrie, ridica-te din pat, trage-ti niste haine pe tine, nu neaparat cele mai de fitza, ia-ti niste pantofi/adidasi/stiletto shoes/etc. in picioare, ia-ti buletinul si mergi la cea mai apropiata sectie de votare. Ajuns acolo, ia stampila si fa-ti datoria.

Voteaza!

Sursa foto: GoVote

Niciun comentariu: