namol care nu-i de Techirghiol

Precum spuneam ieri, revin cu niste poze facute aseara, la lumina intunericului, si azi dimineata, in care se poate vedea cam in ce hal a ajuns drumul pe care circulam noi. Responsabilul cu dezastrul asta e un cocalar care a construit 2 case din (daca nu ne-au inselat ochii) tot felul de resturi (vai de cei care le vor cumpara, daca nu stiu ce si cum sa verifice) si care, din cate inteleg, e si ceva posesor de videochat. Deci e un antreprenor.

Faza amuzanta e ca lucrarile (atat cea de extindere a retelei de gaz, cat si cea de extindere a retelei de apa curenta) sunt ambele neautorizate (lucru verificat prin contactarea autoritatilor in domeniu, recte ApaVital si eON). S-a facut plangere la ambele, s-a facut plangere si la primaria comunei, si urmeaza, in cursul zilei de azi, o plangere la politie, pentru incalcarea domeniului privat, distrugere si alte alea (ca sa inteleaga cine va citi asta: bucata de drum de unde porneste extinderea este drum privat, fiecare parcela invecinata de teren are o cota indiviza).

Ca bonus, aseara un vecin a ramas intepenit in transee dupa ce a incercat (cu inconstienta, as zice) sa treaca pe acolo, fiind oarecum grabit. A lasat masina acolo si a revenit dimineata, cu forte proaspete si nervi mai multi. L-am ajutat impreuna cu un alt nene sa scoata masina din noroi ca sa poata pleca acasa si apoi la spalatorie, ca-i era masina ca dupa o cursa off-road.








 - asa arata drumul inainte





7 comentarii:

Anonim spunea...

drum toma bun pentru forester :D

Euro spunea...

da, pentru paduraru' tau ar merge :-))

Anonim spunea...

vezi. de fapt vecinu vostru voia sa va faca un bine si sa va convinga sa va luati masina

Euro spunea...

nu prea a mers, in schimb a fost amendat si pus sa repare drumul

Anonim spunea...

Ce oameni rai sunteti ma :D

Anonim spunea...

oameni rai

Euro spunea...

you have no idea! :-D